SEGÍTHETEK?

 

Korunk egyik legnagyobb problémája; az állandó stressz!

Felfokozott életritmusunk nem teszi lehetővé eme állapot megszűntetését. Márpedig ha van, úgy segítségre szorulunk a testi tünetek enyhítésében.

A kínai orvostudomány már rég felfedezte, hogy testünket energia zónák hálózzák be. Ha elfáradunk, az energiaáramlás nem megfelelő intenzitású.

A testünkön 9 mágikus pont található, amelyek stimulálásával csökkenthetők, illetve megszűntethetők a tünetek.

1./ Tarkólazítás

Ez a pont éppen az állunk közepén van. Kiválóan ellazítja a megmerevedett tarkót.Nyomd a pontot az ujjaddal, és kész! Ugye érzed a hatást?

2./ Stresszoldás

Ez a pont az orrunk, és felső ajkunk közötti barázda közepén található. Ha nagyon feszültek, és idegesek vagyunk, vagy nem tudjuk lefékezni cikázó gondolatainkat akkor csak nyomd a pontot, és várd a felüdítő hatást!

3./ Lazítás

Üljünk le , helyezzük a kezünket a térdünkre, és terpesszük szét ujjainkat.A keresett pont a gyűrüsujjunk alatt található. Ha nyomást gyakorolunk rá, helyreállíthatjuk az energia-áramlást. Idegesség, vagy hirtelen felindulás esetén alkalmazható.

4./ Szemnyugtatás

Ezek a pontok a szemöldökünk belső szemzug felőli végén helyezkedik el. Mindkét pontot egyszerre nyomjuk, lehetőleg a hüvelyk ujjunkkal. Megnyugtatja a remegő szemhéjat, és pihenteti a szemünket.

5./ Vérkeringés szabályozása

Ez a pont a tenyér közepén található. Húzzunk vonalat a középső ujjunktól a tenyér közepéig. Ennek a pontnak a nyomása megkönnyebbülést hoz mellkasi nyomás, idegesség és kedvetlenség esetén.

6./ Szellemi felfrissülés

Ezt a pontot a csuklócsonttól egy ujjnyira, izületünk belső felületén találjuk meg.Megnyomásakor kitisztulnak a gondolataink, helyrebillen a lelki egyensúlyunk, visszatér a jókedvünk.

7./A váll merevségének oldása

Ez a pont a kisujjunk külső részén helyezkedik el. Nyomása enyhíti a vállban és a karban érzett fájdalmat, feloldja a vállak merevségét.

8./Koncentráció javítása

Ezt a pontot a talpon, a nagylábujjunk közepén találhatjuk meg.Csak nyomd, és kész.

9./Rázzuk fel magunkat!

Ez a pont is a talpon van, a lábujjhegy alatt, középen. Nyomása enyhíti a fáradtságot, a kimerültséget és a haragot.

 

Tehát; kedves Olvasóm, ha gondod van, keresd meg a mágikus pontokat.

Nyomd, és várd a hatást!

Kellemes felfrissülést, és stresszmentes napokat kívánok mindenkinek!

 

www.tvn.hu_3436a49da67c82ccdf46ee331183c0ff.gif

 

 

 

 

Szerző: portide  2008.07.29. 17:42 Szólj hozzá!

Címkék: pontok

A bejegyzés trackback címe:

https://qriozum.blog.hu/api/trackback/id/tr46591359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása